AVTOMATI ZA KAVO

Tehnološko najsodobnejši samopostrežni avtomati različnih oblik in velikosti vam nudijo raznovrstne tople napitke vrhunske kakovosti. Poleg pestre izbire kavnih napitkov si lahko pripravite tudi kakav, čokolado, čaj, vanilijev ali jagodni shake.

Nudimo vam tehnično dovršene in moderne prosto stoječe  avtomate vrhunske kakovosti, ki zadostijo vsem vašim zahtevam in željam.  Na voljo so v različnih velikostih in različnim obsegom ponudbe.  Prilagodimo jih na osnovi vaših zahtev, tako da zadostijo potrebam in se popolnoma prilegajo vašemu prostoru. Omogočajo enostavno pripravo različnih zelo okusnih espresso in instant kav ter ostalih napitkov.

Uporaba in izbor napitkov je enostavna. Mogoče je izbrati med standardno opremo izborne plošče s tipkami in avtomati opremljeni z ekrani na dotik, ki omogočajo lažji in bolj pregleden izbor napitkov, kot tudi osebne nastavitve pri določanju količine kave, mleka in sladkorja v napitku.
Izdelani  so iz kakovostnih materialov, modernega videza in so okolju prijazni.
Zasnovani so na tehnologiji, ki zagotavlja nižjo porabo energije ter se uvrščajo v energijski razred A+. simplygood ekovending A class logotip 3

Avtomate je mogoče nadgraditi
z različnimi dodatki  in jih opremiti s plačilnim sistemom po potrebah naročnika.

 

simplygood avtomati zensia 1a simplygood avtomati zen 2d Necta_simplygood_M1_NOVA april
 Aparati za kavo