AVTOMATI ZA HRANO IN PIJAČO

simplygood avtomati pijaca3

Samopostrežni avtomati za pijačo in hrano, fruktomati ter vodni bari so vam na voljo v različnih velikostih. Glede na potrebe vašega okolja lahko izbirate med široko paleto osvežilnih pijač ter različnih slanih, sladkih prigrizkov, sendvičev in drugega.

Simplygood Mistral malaZanesljivi samopostrežni avtomati za hladne napitke in hrano so izdelani na osnovi najnovejše tehnologije in nudijo vrsto prilagoditev glede na vaše potrebe in zahteve. Opremljeni so z nastavljivimi pladnji, ki omogočajo nastavitve glede na velikost predstavljenih izdelkov, kot tudi združitev dveh spiral na enem nivoju, za lažje podajanje večjih izdelkov. Nekatere modele je mogoče dodatno opremiti z dvižnim podajalnikom izdelkov, kot tudi nadgraditi z samopostrežnim avtomatom za tople napitke ter tako združiti plačilni sistem.

Temperaturne nastavitve je mogoče uravnavati na dva različna temperaturna nivoja, glede na potrebe prodajnih izdelkov. Sistem je popolnoma zaprt, kar preprečuje uhajanje hladnega zraka in posledično zmanjšuje porabo energije. Avtomatična zapora pri izdaji izdelkov sistem varuje pred temperaturnimi spremembami, uhajanjem hladnega zraka, kot tudi pred krajami izdelkov znotraj vitrine. Vgrajen imajo tudi  i-detect  senzor, ki zagotavlja, da v primeru ko vam avtomat artikla ne  uspe izdati, vam vrne denar.

Avtomati so okolju prijazni ter energijsko varčni, kar jih uvršča v energijski razred A+. simplygood ekovending A class logotip 3

Aparati na vodni balon – Aquamarina
Aquamarina sodi v skupino več funkcijskih vodnih aparatov, saj vam lahko ponudi vodo sobne temperature, ohlajeno ali vročo vodo. Opremljeni so s samostojno hladilno enoto ter plastičnim stojalom za lončke.

Aparati na vodni priklop
Aparat za vodo je priklopljen na vodovodno napeljavo, upoštevajoč najnovejšo tehnologijo in higienske zahteve. Karbonski filtri z aktivnim ogljem, ki so vgrajeni v sistem, zadržujejo trdne vodne delce in ne odstranjuje mineralov v vodi. Na ta način zagotavljajo visoko kakovost pitne vode. Izbirate lahko med hladno in sobno temperaturo vode. Avtomat je opremljen s kozarčki.