KAVA ZA VSE OKUSE

simplygood_kava1

Sveže pražena in fino zmleta, pripravljena po skrbnih recepturah strokovnjakov, da zadovolji željam zahtevnih »kavokuscev«. Izberite zase najprimernejšo: espresso, instant, v kapsulah, močno ali s pridihom izbrane arome.

Najpogostejši vrsti, ki se uporabljata v mešanicah praženih kav sta Arabica in Robusta. Za jutranje prebujanje, ko si zaželite močne, intenzivne kave z več kofeina, da vas predrami in popelje v nov dan je najprimernejša izbira Robusta. Za doživetje izbranega okusa in močne arome z bolj blagim učinkom, izberite Arabica kavo s sladkobnim, sadnim in osvežilnim priokusom. Močno pražena in sveže fino mleta zrna zagotavljajo edinstven okus espresso kavi, ki si jo pripravite s kavnim avtomatom.


INSTANT KAVE
Kava je iz kavnih zrn izluščen kavni koncentrat, ki je sušen na različne načine. Manjša količina zadošča za pripravo edinstvenega kavnega napitka po vašem okusu. Omogoča enostavno pripravo in zadovolji zahtevne želje.

illy_75 px                 Print                    LOGO NOVI OUTLINE         caffeCarraro_logino      lavazza logo1     Covim logo 1


ESPRESSO KAVE

pomeni zelo zahtevno pripravo kavnega napitka pripravljenega v trenutku. Proces priprave espresso kave določa točno količino fino zmlete kave, katero prelijemo s segreto vodo in tako izluščimo najboljše iz kavnih zrn. Sveže zmleta kava zagotavlja kakovosten okus in prefinjeno aromo, katero začutimo takoj ob pitju. Espresso kavni napitek vsebuje manj kofeina kot na drug način pripravljene kave.

 

simplygood caffitaly kapsule 1100 px
KAVA V KAPSULAH – E-CAFFE
Sveže mleta kava v kapsulah ohranja okus, zagotavlja polno aromo in zadosti še tako zahtevnim okusom. Prvovrstnost kave zagotavlja natančna struktura kapsul in njihova kakovostna polnitev. Priprava edinstvene kave z izbranim okusom je enostavna in hitra.