NAMIZNI AVTOMATI

simplygood namizni avtomati
Manjši kavni avtomati za vsakodnevno uporabo na delovnem mestu ali doma. Pripravljena ogreta voda v kavnem avtomatu vam omogoča takojšnjo pripravo osvežujočega napitka. Pristavite kavno skodelico, pritisnite na gumb in sprožite, da avtomat samodejno zmelje potrebno količino kave in jo prelije z vodo.

V nekaj trenutkih vam pripravi odlično espresso kavo ali cappucino. Omogoča vam tudi pripravo čaja ali kakava.

Simplygood Vitale_300pxNAMIZNI KAVNI AVTOMATI – S FILTROM

Vitale S – za večje pisarne in zahtevnejše uporabnike.
Moderen in tehnološko dovršen namizni kavni avtomat Vitale S, podjetja Azkoyen, je primeren za večje in srednje velike delovne kolektive. Omogoča enostavno pripravo sveže zmlete kave z edinstveno aromo in okusom ter širok nabor izbire napitkov. Izbira priprave napitkov je zasnovana s kromiranimi  tipkami in zaslonom za navodila priprave. Avtomat je mogoče nadgraditi tudi s plačilnim sistemom.

Royal coffee bar
Namizni kavni avtomat Saeco je primeren za manjše in zahtevnejše kolektive. Nudi pripravo sveže zmlete kave z edinstveno aromo in okusom. S pomočjo LCD zaslona lahko izberete napitek, ki ga želite. Priprava napitka je hitra in enostavna ter ne zahteva dolge priprave avtomata. Vrhnja enota za gretje skodelic služi shranjevanju do 6 skodelic. Avtomat je enostaven za uporabo in čiščenje.

 

NAMIZNI KAVNI AVTOMATI – NA KAPSULE

Moderni namizni avtomati za pripravo aromatične in okusne kave so primerni za manjše kolektive, manjše restavracije in uporabo v gospodinjstvu. Opremljeni so z vodnim rezervoarjem in so enostavni za uporabo. Inovativna vstavitev kavnih kapsul vam zagotavlja pripravo kakovostnega kavnega napitka izbranega okusa in enostavno pripravo. Uporaba kave v kapsulah zagotavlja edinstven okus in aromo tudi pri občasni uporabi avtomata.