O PODJETJU

Simplygood logo web15aSG Guzelj d.o.o. je podjetje z 20 letno tradicijo na področju vending storitev v Sloveniji. Dandanes njegov tržni delež zaobjema osrednjo Slovenijo in Gorenjsko. V vseh letih neprestanega razvoja je podjetju uspelo doseči tri glavne odlike na katere smo ponosni: kakovost izdelkov in storitev, hitro odzivnost pri izvajanju storitev in izreden delovni tim.

Začetki razvoja in ustanovitve podjetja segajo v leto 1994. Po temeljiti analizi potreb slovenskega tržišča ter ugotovitvi, da v našem okolju tovrstna ponudba in storitev še ni prisotna, vendar jo trg vedno bolj potrebuje, se je Stane Guzelj, direktor, podal na novo področje poslovanja in pripeljal vending storitev tudi na slovensko ozemlje.

Družinsko podjetje SG Guzelj d.o.o. je bilo eno izmed prvih slovenskih podjetij na tem področju in je skozi leta, tudi obdobja ekonomske negotovosti, s pomočjo zavzetih in strokovno usposobljenih zaposlenih zraslo v podjetje, ki danes zaposluje 25 oseb.

 Podjetje nenehno stremi h kakovostnemu razvoju storitev in izdelkov. Razvoj zagotavljajo s stalnim izobraževanjem zaposlenih in s temeljitim preučevanjem tržišča. Tesno sodeluje tudi s proizvajalci samopostrežnih avtomatov.

Prelomno obdobje v poslovanju podjetja SG Guzelj d.o.o. je bilo leto 2008, ko se podjetje preseli v nove prostore ter začne tržiti lastno blagovno znamko Simplygood. Velika in zahtevna investicija v tistem obdobju se je izkazala za pravilno in uspešno naložbo.

Dandanes podjetje oskrbuje svoje avtomate ter nudi  servis in podporo »kavi na poti« na bencinskih servisih po Sloveniji, hkrati pa svojo prodajno mrežo razširja tudi na območja nekdanje Jugoslavije. Lastno ponudbo izdelkov usmerja predvsem v razvoj naravne in zdrave prehrane slovenskih proizvajalcev, ki jo nenehno izboljšuje ter prilagaja željam in zahtevam uporabnikov.

Podjetje je družbeno odgovorno ter dejavno tudi v svojem ožjem okolju saj na različne načine podpira tako športne klube, organizacije, šole ter zdravstvene inštitucije.

VIZITKA PODJETJA:

SG GUZELJ d.o.o.
Kidričeva cesta 97
4220 Škofja Loka

tel: +386 4 51 55 777
fax: +386 4 51 55 771
e-mail: info@simplygood.si

Davčna št.: SI72427990

Transakcijski račun:
SI56 0202 4003 5451 519
SI56 0430 2000 1314 722