PRAVNO OBVESTILO

To spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošno informacijo o tržni znamki SimplyGood in o podjetju SG GUZELJ, d.o.o. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. SG GUZELJ d.o.o., ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. SG GUZELJ d.o.o., si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Avtorske pravice
Vse informacije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) morajo biti kot vir navedena tržna znamka Simplygood, ali SG GUZELJ d.o.o.

Varovanje zasebnosti
SG GUZELJ d.o.o., se zavezujemo, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam.