simplygood_sveze in naravno_velikaSodobni življenjski slog bi lahko opisali kot neprestano drvenje med neštetimi obveznostmi in opravki, ki jih od nas zahteva naš vsakdan. Ne moremo mu ubežati, ker je del nas in nas določa. Hitrost pretoka informacij in podatkov, hitre poslovne odločitve, nenehni dogodki in aktivnosti. Smo znotraj neustavljivega sistema, kjer si je včasih težko priboriti čas zase, za svoje potrebe.

Dejstvo, ki ga dokazujejo različne raziskave je, da se prehranjevalne navade slabšajo, zato trpimo za pomanjkanjem pomembnih hranil. Podvrženi smo stresu, pomanjkanju spanja, nizki športni aktivnosti, kar vse skupaj vpliva na naše počutje.

Pomembno je, da v svoje telo vnesemo primerno hrano. Novi liniji “Preprosto sveže” in “Preprosto naravno”  vam ponujata ravno to. Izdelki v samopostrežnih avtomatih, ki jih najdete znotraj zelene cone so pripravljeni iz preverjenih sestavin. Dosegajo ustrezne standarde,  ki zagotavljajo kakovost pripravljenih izdelkov.

Izberite zase, izberite pravo.

KAVA ZA VSE OKUSE HLADNE IN OSVEŽILNE PIJAČE PRIGRIZKI NARAVNO in SVEŽE

simplygood_kava_malaSveže pražena, fino zmleta, pripravljena po recepturah strokovnjakov, da zadovolji željam zahtevnih »kavokuscev«.

Več o kavi …

simplygood_osvezilna pijaca1_mala2Osvežitev, ki nas ohranja aktivne ter nam daje novih moči. Izberite napitek pisan na kožo vaših potreb in želja.

Več o osvežilnih pijačah …

simplygood_prigrizki_malaPester izbor prigrizkov, ki vas okrepijo in vam povrnejo novih moči potrebnih za učinkovito opravljanje vašega dela.

Več o prigrizkih …

simplygood_sveze in naravno_malaPrivoščite si kakovostne izdelke iz naše linije “naravno in sveže” ter si privoščite sproščen trenutek samo zase.

Več o novosti …