VIZIJA IN POSLANSTVO

Simplygood SG Guzelj d.o.o. je podjetje s skoraj 30 letno tradicijo na področju vending storitev v Sloveniji. V vseh letih neprestanega razvoja nam je uspelo doseči tri glavne odlike na katere smo ponosni: kakovost izdelkov in storitev, hitra odzivnost pri izvajanju storitev in izreden delovni tim.

Družinsko podjetje SG Guzelj d.o.o. je bilo eno izmed prvih slovenskih podjetij na tem področju in je skozi leta s pomočjo zavzetih in strokovno usposobljenih zaposlenih zraslo v uspešno in stabilno podjetje.

Nenehno stremimo h kakovostnemu razvoju naših storitev in izdelkov. Razvoj zagotavljamo s stalnim izobraževanjem zaposlenih in temeljitim preučevanjem tržišča, kar nam omogoča, da sledimo trendom in se prilagajamo željam in zahtevam uporabnikov. Pri razvoju naše ponudbe stremimo k izdelkom, ki bodo sveži, naravni in s katerimi bomo lahko čim bolj okrepili sodelovanje z lokalnimi ponudniki hrane.

Tesno sodelujemo tudi s proizvajalci in razvojnimi oddelki samopostrežnih avtomatov.

V podjetju se zavedamo, da je za zagotavljanje kvalitete naših storitev bistveno zadovoljstvo naših zaposlenih, zato izvajamo številne ukrepe, s katerimi omogočamo, da zaposleni lahko usklajujejo zasebno in poklicno življenje in se v našem kolektivu dobro počutijo. Tako smo po pridobitvi osnovnega trenutno v postopku pridobitve polnega certifikata Družini prijazno podjetje.